Persoonlijk menu

 

Menu

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.


Over ons

Onderdelenspecialist

Het begin
Op 2 Januari 1996 is Loef Bromfietsen opgericht door Willem en Angela Loef. Actief in snorfiets, bromfiets, scooter en motorfiets onderdelen en postorder service. Als gevestigd tweewielerbedrijf zijn wij ook 10 jaar lang trouwe standhouder geweest op de Vehikel beurs te Utrecht. De liefde voor de oldtimer zit bij ons in het bloed en wij houden van de klassieker maar ook van de moderne technieken.

De overnames
In 1997 bood zich de kans aan om een bedrijf over te nemen met veel officiële dealerschappen en merken in huis. Hierdoor konden wij zowel de particuliere en zakelijke klanten beter helpen met goede condities. Enige tijd later is door ons het bedrijf Singa Nederland overgenomen en daar komt de naam van deze website vandaan.

En nu
Tot de dag van vandaag richten wij ons op de hele tweewieler markt en leveren wij aan zowel de particulier als ook de zakelijke klant. Singa 2 wheel parts is volledig onderdeel van Loef Bromfietsen BV te Houten. Hoewel de bedrijfsnaam doet vermoeden dat wij alleen op de kleinere cc's gericht zijn, leveren wij zeker ook een groot scala aan onderdelen voor de motoren met meer cilinder inhoud.

Door onze passie en specialisme en vele contacten met leveranciers in binnen en buitenland kunnen wij een groot assortiment artikelen aanbieden.

Niets is ons te gek en helpen u graag verder.