Persoonlijk menu

 

Menu

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.


Garantie en retourneren

Garantie

Verkorte garantievoorwaarden:

 1. Loef Bromfietsen BV garandeert dat door haar verkochte nieuwe zaken vrij zijn van materiaal-, ontwerp- en fabricagefouten gedurende een periode van 6 maanden na levering of gedurende een periode die door de producent van dat betreffende artikel wordt gegarandeerd.
 2. Voor gebruikte goederen is deze termijn 3 maanden.
 3. Op zaken die niet voor de openbare weg geschikt zijn en niet zijn toegestaan op de openbare weg geldt geen garantie. Dit geldt onder andere voor opvoer delen voor de racerij en niet “goed” gekeurde onderdelen.
 4. Indien de hierboven vermelde garantie aanspraak op de juiste wijze bij ons gemeld is en van toepassing is, zullen de gebreken binnen 30 dagen opgelost worden. 
 5. Alle zaken waar een garantie aanspraak op word gedaan dienen in bezit te komen van Loef Bromfietsen BV
 6. De garantie vervalt indien de koper schade veroorzaakt door een onjuiste behandeling van een gegarandeerde zaak

Technische eisen:

Indien de te leveren artikelen moeten worden gebruikt op de openbare weg, is de koper er verantwoordelijk voor dat de te leveren zaken voldoen aan de technische eisen of normen die worden gesteld door wetten of bepalingen van het land waar de zaken moeten worden gebruikt.  Uitsluitend wanneer bij het sluiten van de koop, van het gebruik op de openbare weg melding is gemaakt, en door Loef Bromfietsen BV schriftelijk is bevestigd dat het geleverde goed voldoet aan deze eisen, zullen de garantievoorwaarden van toepassing zijn.
Loef Bromfietsen BV zal daarvoor informatie inwinnen bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer of zijn leverancier/importeur en de koper hiervan schriftelijk op de hoogte stellen.
In alle gevallen waarbij sprake is van nalatig handelen of ondeugdelijke montage door de koper, of het niet voldoen aan de technische eisen voor gebruik op de openbare weg, vervalt elk recht op aansprakelijkheid en garantie.

Zie verder onze algemene verkoop en algemene leveringsvoorwaarden.

Retourneren

Voorwaarden zichttermijn:

Na ontvangst van uw product(en) heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze genoemde zichttermijn kunt u afzien van uw aankoop door ons dit binnen deze zichttermijn te laten weten. Als er afgezien word van de aankoop dient u de producten binnen 14 dagen retour te sturen in een voldoende gefrankeerde envelop of pakket. Ten alle tijden dienen de producten ongeopend en in originele verpakking retour gestuurd te worden. Gemonteerde, gebruikte en elektronische artikelen kunnen niet retour genomen worden.

Verrekening orderkosten:

 • De berekende orderkosten worden alleen terugbetaald als er door ons een verkeerd of ondeugdelijk artikel is geleverd.
 • In alle andere gevallen of indien het retour bedrag onder de 50,- euro blijft, komen de orderkosten voor rekening van de klant. De kosten staan anders niet in verhouding met het totaal bedrag.
 • De order-behandelingskosten voor retour zijn gelijk aan de retour verzendkosten.
 • De onderdelen mogen binnen 30 dagen kosteloos geruild of teruggegeven worden in onze winkel te Houten.
 • Elektronische of speciaal bestelde onderdelen kunnen niet retour.

Retour zenden:

 • Schrijf op de ontvangen factuur welke onderdelen retour gestuurd worden en de reden van retour.
 • Zet duidelijk op de factuur of de artikelen geruild moeten worden of dat het bedrag hiervan terug gestort moet worden.
 • Vermeld uw IBAN nummer en de naam van de begunstigde erbij als wij geld terug moeten storten. (Voor buitenland ook uw Swift/Bic code vermelden)
 • Stop deze factuur of een kopie hiervan bij de retour zending.
 • Verpak de onderdelen en plak de doos of envelop goed dicht.
 • Print een retour label uit op gewoon A4 papier, vouw deze dubbel, schrijf uw postcode en huisnummer op de stippellijn en plak het label op de zending.
 • Breng de retour zending bij PostNL en betaal de verzendkosten. Een andere vervoerder mag natuurlijk ook. (wij accepteren alleen voldoende gefrankeerde retour zendingen)
 • Direct na ontvangst van uw retour zending zullen wij dit in behandeling nemen.
 • Van de onderdelen die geruild worden, maken wij een offerte/opdrachtbevestiging en zullen deze per e-mail aan u toesturen. (verdere instructies of vragen staan in deze offerte/opdrachtbevestiging)
 • Van de onderdelen die retour gegeven worden, maken wij een credit factuur en zullen het bedrag binnen 14 dagen aan u terug storten of verrekenen via de Payment Service Provider.