Persoonlijk menu

 

Menu

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.


Algemene voorwaarden

Singa.nl en Singa.eu zijn onderdeel van Loef Bromfietsen BV in Nederland.
Loef Bromfietsen BV is gevestigd op het adres:
Vleugelboot 44, 3991 CL, Houten, Nederland
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder nummer 52797228.
BTW Nummer: NL 8506.01.605.B01

Loef Bromfietsen BV gaat zorgvuldig om met gegevens van gebruikers van haar interactieve producten en diensten. Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd. Loef Bromfietsen BV houdt zich in alle gevallen aan de wet bescherming persoonsgegevens. Loef Bromfietsen beheert en onderhoudt deze internetsite vanuit Nederland en garandeert niet dat deze internetsite foutloos of ononderbroken zal functioneren. Alle beschrijvingen, afbeeldingen en prijzen zijn in Euro’s inclusief BTW en onder voorbehoud van fouten, er kan geen enkele aanspraak op worden gemaakt, of rechten aan worden ontleend. Alle prijzen zijn exclusief verzend- orderkosten, welke apart zullen worden genoemd in onze offerte of aanbieding.

Betaalcondities
Alle rechtstreekse betalingen aan Loef Bromfietsen BV vinden plaats naar het rekening nummer bij de ING bank te Nederland en in Euro’s tenzij anders aangegeven of overeengekomen.
REKENINGNUMMER: NL02INGB0654823510
ING BANK
HET KANT 47 – 51
3995 DZ HOUTEN, NEDERLAND
SWIFT/BIC CODE: INGB NL 2A

Weborders worden afgerekend via een internationale Payment service Provider (PsP). De PsP verzorgt een beveiligde verbinding waar de gewenste betaling direct kan worden verzorgt en Loef Bromfietsen BV zal worden bericht als deze betaling goed is afgerond zodat uw order direct in behandeling kan worden genomen. De PsP is Sisow B.V. te Helmond. Persoonsgegevens kunnen worden doorgestuurd van Singa.nl naar Sisow B.V. en zullen alleen worden gebruikt om uw betaling te verwerken.

Verkoop voorwaarden
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten via Singa.nl, Singa.eu en Loefbromfietsen.nl zijn de algemene levering- en verkoopvoorwaarden van Loef Bromfietsen BV van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Utrecht. Op verzoek wordt een kopie van deze voorwaarden opgestuurd of download de algemene voorwaarden.

Na ontvangst van uw product(en) heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze genoemde zichttermijn kunt u afzien van uw aankoop, door ons dit binnen deze zichttermijn te laten weten. Zie ook de pagina retourneren. Als er afgezien word van de aankoop dient u de producten binnen 14 dagen retour te sturen in een voldoende gefrankeerde envelop of pakket. Ten alle tijden dienen de producten ongeopend en in originele verpakking retour gestuurd te worden.

Toepasselijk recht
Op deze internetsite en de Disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze Disclaimer zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland. Indien anderstalige versies van de Disclaimer discrepanties vertonen of tot interpretatieverschillen leiden, is de versie in de Nederlandse taal doorslaggevend.

Wijzigingen
Loef Bromfietsen BV behoudt zich het recht voor de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, ten allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, is gewijzigd.
Aan getoonde foto's en gegeven informatie kunnen geen rechten worden ontleend en zijn alleen maar bedoelt om een zo goed mogelijke beschrijving te geven van hetgeen geleverd word.